Wie zijn wij?

 

SunUnited is een investeerder in zonnepanelen. Door de samenwerking met u, als dakeigenaar, en SunUnited ontstaat er een win-win situatie. Hierbij levert SunUnited de zonnepanelen en ontvangt de subsidie, u levert het dak en ontvangt de elektriciteit.

 

SunUnited is een initiatief van Hijlke Boonstra en Sjak Elsinga. Naast veel ervaring in zonnepanelen hebben ze beiden een achtergrond bij een energiebedrijf gemeen (Hijlke bij Delta, Sjak bij Eneco). Door deze kennis is SunUnited in staat om voor u het hoogste rendement te realiseren.

 

Beide hebben via hun andere bedrijf MarEtec zeer veel ervaring met het realiseren van grote zonnepanelen systemen, zowel in Nederland als ook in België. Voorbeelden van projecten vindt u hier.

 

Sjak Elsinga
Sjak Elsinga is in zijn ENECO tijd in aanraking gekomen met zonnepanelen. In deze tijd was hij manager van de afdeling zonnepanelen. In 2002 en 2003 was Sjak Elsinga verantwoordelijk voor de verkoop, levering en installatie van zonnepanelen. Het betrof in deze periode een paar duizend klanten.

In 2010 is Sjak toegetreden tot het management van MarEtec. Door zijn kennis van (de regels en de contactpersonen van) energiebedrijven is hij in staat om voor de klant een gunstige oplossing te creëren.


Hijlke Boonstra
Vanaf 1995 is Hijlke Boonstra actief met zonnepanelen. In de eerste jaren als manager energieservice bij energiebedrijf Delta en vanaf 2003 is hij voor zichzelf begonnen. Door het combineren van een brede kennis op Photo Voltaïsch gebied, een ijzersterk geheugen en een pragmatische manier van werken is geen dak voor Hijlke te moeilijk.

Doordat MarEtec staat voor een hoog opleveringsniveau komen opdrachtgevers regelmatig bij hem terug, met grote opdrachten.

 

Voorwaarden dak verhuren | Aanmelden dak verhuren

Heechein 38 • 8491 EM Akkrum • T 0513 - 82 01 08 • F 0513 - 82 01 09 • KvK: 01179237
info@sununited.nl • www.sununited.nl
webdesign: Webburo